Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

Direct naar alle:

 

Docent Engels VSO

1558834 1 x bekeken

Profielschets

Is het jouw passie om leerlingen te begeleiden die extra zorg nodig hebben en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Per direct zijn we op zoek naar een docent Engels met ervaring in lesgeven op het Voortgezet Speciaal Onderwijs. Je hebt een tweedegraads bevoegdheid. Een Master SEN is een pré. De leerlingen zijn 12 tot 18 jaar oud en vertonen soms heftig externaliserend gedrag. Je bent daarom sterk in organisatie en klassenmanagement en speelt in op de behoeften van de leerlingen. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en draagt bij aan een positief werk- en leerklimaat. Ben jij die consequente leerkracht met speciale competenties die om kan gaan met deze leerlingen? Reageer dan snel op deze vacature.

Eisen

Op een school voor Voortgezet Speciaal Onderwijs in de regio Tilburg verzorg je 12 lesuren aan leerlingen van VMBO-T en HAVO. Het gaat om een vervanging wegens ziekte. De werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag. Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700
Lesuren 12.00
Regio TILBURG

Solliciteer naar docent engels vso

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Nog 900 tekens toegestaan.