Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

Direct naar alle:

 

Docent Voortgezet Speciaal Onderwijs

1573479 1 x bekeken

Profielschets

Wij zijn doorlopend op zoek naar docenten die graag binnen het Voortgezet Speciaal Onderwijs werkzaam willen zijn. Je staat sterk in je schoenen en zorgt voor een sterk pedagogisch klimaat in de klas. Je hebt affiniteit met leerlingen met extra zorgbehoefte. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een groot inlevingsvermogen. Heb jij een PABO-diploma (eis!), met bij voorkeur een specifieke opleiding voor het speciaal onderwijs? Herken jij je in bovenstaande en heb je feeling of ervaring met de doelgroep? Reageer dan snel!

Eisen

Op een school voor Voortgezet Speciaal Onderwijs in de regio ’s-Hertogenbosch verzorg je lessen aan leerlingen van 12 t/m 20 jaar met ernstige ontwikkelings- en/of gedragsproblemen. Inschaling in overleg. Wil je meer informatie? Bel dan met Devocare, 085-0471700.
Lesuren 20.00
Regio 'S-HERTOGENBOSCH

Solliciteer naar docent voortgezet speciaal onderwijs

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Nog 900 tekens toegestaan.