Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

Direct naar alle:

 

Docent Duits 2e graad

1575303 1 x bekeken

Profielschets

Kun jij leerlingen de Duitse grammatica op een begrijpelijke en leuke manier bijbrengen? Ben jij in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid of ben je docent in opleiding? Per direct zoeken we een flexibele docent Duits die van aanpakken weet. Je maakt je lessen interessant door gebruik te maken van verschillende werkvormen. Ben je per direct beschikbaar en zeer flexibel? Reageer dan snel op deze vacature.

Eisen

Op een school in de regio Breda verzorg je 0,7 tot 0,8 fte aan leerlingen van de onderbouw. Het is een vervanging wegens ziekte. De inschaling geschiedt op basis van cao VO schaal LB. Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700.
Lesuren 19.00
Regio BREDA

Solliciteer naar docent duits 2e graad

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Nog 900 tekens toegestaan.