Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

Direct naar alle:

 

Instructeur LAB

1585415 1 x bekeken

Profielschets

Ben je dol op de wisselwerking tussen theorie en experiment en kun jij de leerlingen op een enthousiaste manier instrueren en faciliteren bij practica? Met ingang van 8 januari 2018 zoeken we een Instructeur LAB die praktijktoetsen kan samenstellen en afnemen. Je kunt prakijklessen begeleiden waar veel instrumentele analyses worden uitgevoerd. Beschik je over een MBO 4+ diploma of een HBO diploma Laboratoriumonderwijs en ben je beschikbaar? Reageer dan snel op deze vacature.

Eisen

Op een school in de regio Breda verzorg je 0,79 FTE aan leerlingen van het MBO. Het is een reguliere baan. De inschaling geschiedt op basis van cao MBO schaal 8. Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700.
Lesuren 20.00
Regio BREDA

Solliciteer naar instructeur lab

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Nog 900 tekens toegestaan.