Gespecialiseerd in banen in het onderwijs

Devocare is gespecialiseerd in werving en selectie, uitzending, payrolling en outplacement in het onderwijs. Wij werken branchebreed en niet beroepsgericht. Alle functies en banen binnen het onderwijs zijn dus bespreekbaar. Ons bestand kent 18.000 docenten en 2000 onderwijsondersteunende kandidaten. 

Onderwijspersoneel; altijd de juiste match

Devocare werkt samen met grote samenwerkingsverbanden en zelfstandige scholen die continuïteit en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. De kwaliteit van onderwijs wordt bepaald door de vooropleiding van de kandidaat, het type onderwijs waar de kandidaat het beste past en een goede match tussen de kandidaat en de school (immers, elke school is anders).
Bent u op zoek naar geschikt onderwijspersoneel? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.
 
 
Devocare heeft direct contact met opleidingscoördinatoren van de verschillende lerarenopleidingen in Nederland. Hierdoor zijn wij in staat toekomstige docenten die nog geen ervaring hebben binnen het onderwijs te informeren en te adviseren. Als voorbeeld kan dienen dat een docent in opleiding die werkzaam is via ons bureau, een mentor krijgt toegewezen van zijn of haar lerarenopleiding, betaald krijgt als volwaardig docent en de lesuren die hij of zij verzorgt mee kan laten tellen voor de stageverplichting van de lerarenopleiding. De ervaringen die wij terugontvangen van docenten worden uitvoerig met de lerarenopleidingen geëvalueerd. Wij stellen echter nooit een kandidaat voor die niet de intentie heeft om zijn onderwijsbevoegdheid te halen. Een docent dient immers bekwaam én bevoegd te zijn! Devocare stelt alleen kandidaten voor bij een onderwijsinstelling indien een intakegesprek heeft plaatsgevonden en een zelfperceptietest is afgenomen. Uit de zelfperceptietest kan worden afgeleid bij welk type onderwijs iemand het beste past. Tijdens het intakegesprek wordt het CV uitgebreid besproken en dienen 'gaten in het CV' verklaard te worden. Hierdoor wordt voorkomen dat een onderwijsinstelling later voor 'verrassingen' kan komen te staan. Omdat elke school anders is, is niet elke docent geschikt om op elke school te werken. Devocare bezoekt dan ook de scholen waarvan zij opdrachten krijgen.
 
Inschrijven
Wil jij weten welke mogelijkheden wij voor jou hebben? Schrijf je dan kosteloos in bij Devocare. Klik hier op solliciteer direct.