Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Docent Verpleegkunde

1791546 292 x bekeken

Profielschets

Heb je jaren gewerkt in de verpleging en wil je deze kennis nu overdragen aan toekomstige collega’s? Zodra de lessen weer kunnen beginnen, zoeken we een docent Verpleegkunde met recente relevante werkervaring. Je hebt een tweedegraads bevoegdheid voor Verpleegkunde of een relevant hbo-diploma en een Pedagogisch Didactisch Getuigschrift. Herken jij jezelf hierin en ben je beschikbaar? Reageer dan snel op deze vacature.

Eisen

Op een school in de regio Den Haag verzorg je het volledige leerproces van verpleegkunde- en vaardigheidslessen aan leerlingen van het MBO. In totaal is er 2 fte te verdelen. De inschaling geschiedt op basis van cao MBO schaal LB.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700.
Lesuren 37.00
Regio DEN HAAG

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.