Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Senior Intercedent Onderwijs

1831628 4881 x bekeken 'S-HERTOGENBOSCH 40.00 Senior Intercedent Onderwijs

Profielschets

Devocare is al 20 jaar de specialist in het bemiddelen van docenten voor onderwijsinstellingen (VO, MBO en HBO) en zoekt wegens uitbreiding van haar team een (bij voorkeur) fulltime Senior Intercedent Onderwijs.
Ben jij een commercieel talent die houdt van afwisseling en geen uitdaging uit de weg gaat? Bekend staat om zijn/haar enthousiasme en zowel team- als zelfstandig gericht werkt.
Je bent op zoek naar een dynamische, uitdagende en afwisselende functie waarbij je in contact komt met veel verschillende mensen; Je werkt graag voor een werkgever waar ruimte is voor jouw inbreng en creativiteit; vindt het belangrijk dat er binnen een bedrijf voldoende ruimte is voor eigen ontwikkeling en opleiding. Je wilt graag dat jouw prestaties goed beloond worden d.m.v. een goed salaris. We werken niet met targets, maar kijken naar de teamprestaties. We bieden in eerste instantie een overeenkomst van tijdelijke aard, maar met als doel een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Eisen

- Je bent commercieel gedreven, je hebt een winnaars mentaliteit, maar verliest de kwaliteit van de dienstverlening en de taal van het onderwijs nooit uit het oog;- Je hebt ervaring als intercedent onderwijs (pré);- Je bent een communicatief talent en punctueel;- Je bruist van energie en bent ondernemend;- Je bent stressbestendig, werkt in een hoog tempo en kunt uitstekend tegen hectiek;- Je hebt hbo werk- en denkniveau en minimaal een jaar commerciële werkervaring als intercedent.
-Je ziet jezelf binnen enkele jaren als locatieleider/regiomanager/directeur van een uitzendbureau. Ervaring als locatieleider/regiomanager is een pré.
-Op dit moment zijn we tijdelijk gevestigd in Uden, maar vestigen ons in maart 2021 in Den Bosch. Beide locaties zijn voor jouw geen probleem.
Lesuren 40.00
Regio 'S-HERTOGENBOSCH

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.