Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Docent Nederlands 2e graad

1851146 2041 x bekeken EINDHOVEN 6.00 Docent Nederlands 2e graad

Profielschets

Kun jij leerlingen op een creatieve manier wegwijs maken in de wereld van spelling, zinsontleding en literatuur? Ben jij in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid of ben je docent in opleiding? Per direct zoeken we een enthousiaste docent Nederlands die de leerlingen in de Nederlandse taal begeleidt door gebruik te maken van verschillende werkvormen.
Herken jij jezelf hierin en ben je beschikbaar? Reageer dan snel op deze vacature.

Eisen

Op een school in de regio Eindhoven verzorg je 6 lesuren aan leerlingen van HAVO en VWO. Het betreft een vervanging voor enkele maanden. Het rooster staat nu op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Dit kan in overleg op twee dagen geroosterd worden, waarbij maandag en vrijdag de voorkeur van de school heeft. De lessen vinden momenteel online plaats. De inschaling geschiedt op basis van cao VO schaal LB.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700.
Lesuren 6.00
Regio EINDHOVEN

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.