Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Docent Engels 1e graad

1852689 3441 x bekeken EINDHOVEN 9.00 Docent Engels 1e graad

Profielschets

Beschik je over een eerstegraads bevoegdheid voor het vak Engels en is het lesgeven aan middelbare scholieren helemaal jouw “cup of tea”? Dan zijn we op zoek naar jou! Met ingang van 8 februari 2021 zoeken we een docent Engels die het niveau van de leerlingen naar the next level tilt door gebruik te maken van verschillende werkvormen. Ben jij die enthousiaste docent en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel op deze vacature.

Eisen

Op een school in de regio Eindhoven verzorg je samen met de eigen docent 9 lesuren aan leerlingen van HAVO 5 en VWO 6. Het betreft een vervanging, waarvan de duur onbekend is. De inschaling geschiedt op basis van cao VO.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700.
Lesuren 9.00
Regio EINDHOVEN

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.