Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Docent Scheikunde 2e graad

1860128 2807 x bekeken EINDHOVEN 16.00 Docent Scheikunde 2e graad

Profielschets

Het gaat om 14 lessen scheikunde 7 klassen 3 H/V/G) en 2 lessen talentrichting. Totaal dus 16 lesuren. De lessen staan op dinsdag, woensdag en donderdag. Het betreft een structurele baan. Na dit schooljaar zijn er bij goed functioneren dan ook mogelijkheden.

Eisen

Ben je dol op de wisselwerking tussen theorie en experiment en kan jij de leerlingen op een enthousiaste manier kennis laten maken met het vak Scheikunde? We zijn per direct (1 april 2021) op zoek naar een docent Scheikunde voor een middelbare school in de regio Eindhoven. Het betreffen 16 lesuren, bij voorkeur op dinsdag, woensdag en donderdag.

Ben jij die enthousiaste docent die de lesstof boeiend en uitdagend maakt? Heb jij een tweedegraads bevoegdheid of ben je docent in opleiding en op zoek naar een (nieuwe) uitdaging? Reageer dan snel op deze vacature.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700. Wil je meer informatie over onze organisatie? Kijk dan op www.devocare.nl voor al onze onderwijs vacatures.
Lesuren 16.00
Regio EINDHOVEN

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.