Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Docent NaSk 2e graads

1861196 1905 x bekeken EINDHOVEN 10.00 Docent NaSk 2e graads

Profielschets

Per direct zoeken we een Docent NaSk voor 0,4 fte ter vervanging. Lessen moeten worden gegeven in de onder- en bovenbouw van VMBO. Leerjaar MAVO 2, Kader 3 en Basis 3. De klassengrootte is ongeveer 30 leerlingen waarbij een aantal leerlingen extra gemotiveerd moeten worden dus je moet beschikken over een goed klassenmanagent. Het is nog onduidelijk tot wanneer de vacature duurt maar het is niet uit te sluiten dat dat tot 23 juli 2021 zal zijn.

Eisen

Ben je dol op de wisselwerking tussen theorie en experiment en kun jij de leerlingen op een enthousiaste en gemotiveerde manier kennis laten maken met het vak NaSk? We zoeken een docent NaSk voor het voortgezet onderwijs in de regio Eindhoven.

Ben jij die enthousiaste docent die de lesstof boeiend en uitdagend maakt? Heb jij een tweedegraads bevoegdheid of ben je docent in opleiding en ben je op zoek naar een uitdaging? Reageer dan snel op deze vacature.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700. Wil je meer informatie over onze organisatie? Kijk dan op www.devocare.nl voor al onze onderwijs vacatures.
Lesuren 10.00
Regio EINDHOVEN

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.