Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Docent Professional in de Organisatie

1863161 619 x bekeken BREDA 10.00 Docent Professional in de Organisatie

Profielschets

Hierbij een kleine toelichting op de inhoud van het vak. Als sociaal werker werk je niet enkel op cliëntniveau (microniveau). Waar je ook binnen het sociale domein komt te werken, je zult hoe dan ook te maken krijgen met uiteenlopende organisatorische contexten (mesoniveau) waar jij ook invloed op kan uitoefenen. Als professional zul je binnen een organisatie te maken krijgen met diverse vraagstukken met betrekking tot interprofessionele samenwerking/ teamniveau. Binnen het vak Professional in de organisatie leer je hoe je een dergelijk vraagstuk kunt analyseren, leer je een interventie te bedenken waarmee je een verandering te weeg brengt en denk je na over hoe je een dergelijke interventie kunt introduceren binnen het team. Het centrale uitgangspunt hierbij is dat jij als ondernemende sociaal werker een verschil kunt maken en mensen in beweging kunt brengen. Tot slot sta je stil bij jouw authentieke stijl van werken als zorgprofessional in de organisatie in het sociale domein.In dit vak sta je stil bij jouw rol als professional binnen een organisatorische context (mesoniveau). Als sociaal werker ben jij, in samenwerking met je team of andere professionals, de spil tussen cliënt en organisatie. Jij bent vaak de verbinder tussen de systeem- en de leefwereld.Op welke manier kun jij een bijdrage leveren, een verschil maken en verandering in gang zetten met betrekking tot een vraagstuk op teamniveau uit de beroepspraktijk? Met daarbij als belangrijkste uitgangspunt dat JIJ als professional een belangrijke bijdrage levert aan de opdracht van het sociaal werk en de daarbij behorende waarden. Een sociaal werker beïnvloedt! De lessen zijn online en in week 8 is er een toets. De Tijdsinvestering: 110 uur .Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700. Wil je meer informatie over onze organisatie? Kijk dan op www.devocare.nl. voor al onze onderwijs vacatures.

Eisen

Met ingang van 16 april 2021 tot 9 juli 2021 zoeken wij voor een HBO-instelling een docent voor de leerlijn “professional in de organisatie”. We zijn op zoek naar een docent met een Masteropleiding die affiniteit heeft met dit vakgebied. Het zijn 9 lesuren per week op de maandag, woensdag en vrijdag. Inschaling conform CAO HBO (Schaal 11)
Lesuren 10.00
Regio BREDA

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.