Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Docent Marketing en PCV

1868785 719 x bekeken NIJMEGEN 16.00 Docent Marketing en PCV

Profielschets

Deze tijdelijke vacature is ontstaan door ziekte en bestaat uit drie verschillende vakken op het gebied van marketing (MKT) en professionele communicatieve vaardigheden (PCV). Kan evt ook door twee verschillende personen worden ingevuld.
In het eerste jaar gaat het om lessen marketing. Studenten maken integrale opdracht marketing met daarin: Afnemersanalyse
Bedrijfstakanalyse
Concurrentieanalyse
Distributie- en leveranciersanalyse

PCV Bedrijfskunde in jaar 1 = leren schrijven van een memo. In jaar 3 leren ze storytelling, beeldtaal, overtuigen met framing en schrijven als professional. 3 modules van 2 lesuren gericht op strategisch communiceren. Heb je interesse in (een deel van) deze vacature reageer dan direct.

Eisen

Per 12 april tot en met 15 juli 2021 zijn wij op zoek naar een docent Marketing en Professionele Communicatieve vaardigheden (PCV). Dit mag ook door 2 docenten worden ingevuld. Het gaat om 16 klokuren per week. Inschaling conform CAO HBO Schaal 11 (3658,64-5026,85)
Lesuren 16.00
Regio NIJMEGEN

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.