Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Docent Spaans (HBO)

1885935 777 x bekeken 'S-HERTOGENBOSCH 10.00 Docent Spaans (HBO)

Profielschets

De werkzaamheden zullen voornamelijk plaatsvinden in zuid en midden Nederland. De inschaling die wij hanteren is CAO HBO schaal 11 (maximum 5026,85 euro). Mocht je het komende collegejaar 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn en graag een bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van studenten reageer dan meteen op deze wervingsvacature. Voor meer informatie over onze organisatie verwijs ik je naar www.devocare.nl

Eisen

Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn we op zoek naar docenten Spaans 1e graad of met een Master Spaanse taal en cultuur met onderwijservaring die les zouden willen geven op een HBO-instelling. We krijgen veelvuldig vacatures binnen van tijdelijke aard voor 1 tot 3 dagen per week bij verschillende HBO-instellingen.
Lesuren 10.00
Regio 'S-HERTOGENBOSCH

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.