Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Onderwijskundige MBO

1889720 744 x bekeken 'S-HERTOGENBOSCH 12.00 Onderwijskundige MBO

Profielschets

De Onderwijskundige zal met name ingezet worden op de volgende aandachtsgebieden: 1) Gepersonaliseerd leren 2) Thematisch Onderwijs 3) Blended learning (online en/of fysiek) 4) Kennis van digitale didactiek (ervaring met n@tschool is een pré).De duur van deze vacature is nog onbekend.

Eisen

Per direct zijn wij op zoek naar een Onderwijskundige die affiniteit heeft met MBO in de regio Den Bosch. Het gaat om 0,3 fte, dus 1,5 dag per week. Het gaat om een afdeling waar 15 docenten werkzaam zijn. De docenten hebben allemaal heel veel ideeën hoe het curriculum naar de toekomst toe moeten worden ontwikkeld, maar hier zit nog onvoldoende structuur in. Daarom zijn de volgende zaken van belang:
-De Onderwijskundige moet contactueel sterk zijn;
-De ideeën van de docenten moeten goed geïnvestariseerd worden;
-Er moet gezocht worden naar creatieve oplossingen;
-Er moet structuur worden aangebracht om de wensen en plannen naar de toekomst te ontwikkelen;
-Vanuit de plannen moeten doelstellingen worden opgesteld;
-Verslaglegging en documentatie is daarbij van cruciaal belang.
-Alles moet uiteindelijk leiden tot een pedagogisch, didatisch en vakinhoudelijk curriculum waarbij fysiek en online lesgeven aan bod komt, maar waar ook toetsing en examinering woren beschreven.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700. Wil je meer informatie over onze organisatie? Kijk dan op www.devocare.nl voor al onze onderwijs vacatures.
Lesuren 12.00
Regio 'S-HERTOGENBOSCH

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.