Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Docent Techniek

Solliciteer
1919137 580 x bekeken 'S-HERTOGENBOSCH 19.00 Docent Techniek

Profielschets

De lessen worden gegeven op een brede scholengemeenschap. Hierdoor kan er ook geschoven worden met klassen waardoor er ook gekeken kan worden waar de docent het beste past. Heb je interesse? Reageer dan direct op deze vacature. Inschaling CAO VO LB of LC. Ben je benieuwd naar onze andere openstaande vacatures? Kijk dan op www.devocare.nl

Eisen

Per direct zijn wij op zoek naar een docent Techniek (0,7-0,8 fte; 17 - 21 lesuren in de onderbouw havo en vwo) regulier in de regio 's-Hertogenbosch. Beschik je over een onderwijsbevoegdheid of ben je studerend dan vragen we je om te reageren. Past deze vacature niet geheel of ben je op zoek naar meer uren, dan vragen we je ook om te reageren.
Lesuren 19.00
Regio 'S-HERTOGENBOSCH

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.