Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Docent technische informatica

Solliciteer
1972977 2407 x bekeken BREDA 32.00 Docent technische informatica

Profielschets

In de functie van docent bij de opleiding Technische Informatica in de regio Breda leid jij onze studenten op tot IT professionals. Je leert ze de fijne kneepjes van embedded software engineering. Dat doe je in niet alleen in een klaslokaal. Je begeleidt, motiveert en inspireert je studenten vanuit je praktijkervaring ook bij projecten binnen de opleiding en bij hun stage- en afstudeeropdrachten in het bedrijfsleven. Je bent coach, docent en vraagbaak in één, want studenten komen regelmatig bij je voor advies.

Jonge mensen in een belangrijke fase van hun leven coachen en inspireren in combinatie met actueel en interessant onderwijsmateriaal ontwikkelen, dat maakt jou gelukkig. Wij ondersteunen je daarbij met de nieuwste didactische inzichten en technologische ontwikkelingen. Zelf zoek je ook continu naar de laatste trends. De bedrijven en externe deskundigen waarmee je werkt, zijn daarvoor belangrijke bronnen. Inschaling conform CAO HBO. Afhankelijk van de ervaring schaal 11 óf 12.

Eisen

Met ingang van het nieuwe collegejaar zijn we op zoek naar een docent Technische Informatica. Je weet studenten alles te vertellen over het ontwerpen en realiseren van embedded softwareapplicaties, microcontrollers en hardware interfacing. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. Verder heb je:
-Een relevante bachelor of master.
-Zin om een certificaat Basiskwalificatie Didactische Bekwaamheid (BDB) te behalen (of je hebt dit reeds in bezit).
-Recente ervaring als embedded Software Engineer en veel kennis over actuele ontwikkelingen.
-Ervaring met Linux OS, datacommunicatie, Python, ROS, C# en security-by-design is een pré.
Beschikbaarheid is in overleg.
Lesuren 32.00
Regio BREDA

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.