Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

Direct naar alle:

 

Docent Technische Informatica

1547939 1 x bekeken

Profielschets

Word jij enthousiast van softwareontwikkeling en coderen? Heb je ervaring opgedaan in de rol van programmeur en kijk je ernaar uit om deze kennis over te brengen op studenten? Met ingang van het nieuwe collegejaar zoeken we een docent Technische Informatica. Dankzij jouw jarenlange ervaring als software-engineer weet je alles van procesmatige en inhoudelijke ontwikkeling van software. Je bent bekend met moderne software-ontwikkeltools en internettechnologieën. Je hebt een academisch diploma en kennis over cybersecurity in relatie tot het vakgebied is een pre. Vind je het een uitdaging om het onderwijs up-to-date te houden, onderwijsmateriaal te ontwikkelen en de studenten te begeleiden gedurende hun opleiding? Ben je enthousiast geworden en herken je jezelf in bovenstaande? Reageer dan snel op deze vacature.

Eisen

Op een school voor HBO in de regio Breda verzorg je 1 FTE. Het betreft reguliere uren. De inschaling geschiedt op basis van cao HBO. Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700.
Lesuren 26.00
Regio BREDA

Solliciteer naar docent technische informatica

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Nog 900 tekens toegestaan.