Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

Direct naar alle:

 

Docent Natuurkunde 2e graad

1585934 1 x bekeken

Profielschets

Ben jij die enthousiaste docent die de lesstof boeiend en uitdagend maakt? Heb jij een tweedegraads bevoegdheid of BVE-certificaat of ben je docent in opleiding en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel op deze vacature. Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700. Wil je meer informatie over onze organisatie? Kijk dan op www.devocare.nl voor al onze onderwijs vacatures.

Eisen

Ben je dol op de wisselwerking tussen theorie en experiment en kun jij de leerlingen op een enthousiaste manier kennis laten maken met het vak Natuurkunde? We zoeken docenten Natuurkunde voor het voortgezet onderwijs en het MBO in de regio Eindhoven. Het aantal lesuren is bespreekbaar en afhankelijk van jouw beschikbaarheid.
Lesuren 25.00
Regio EINDHOVEN

Solliciteer naar docent natuurkunde 2e graad

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Nog 900 tekens toegestaan.