Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

Direct naar alle:

 

Docent Klassieke talen 1e graad

1601987 1 x bekeken

Profielschets

Wil jij de oudheid laten leven voor de leerlingen en heb je een passie voor de Klassieke talen? Per direct zoeken we een docent Klassieke talen met tenminste een tweedegraads bevoegdheid. Je hebt een breed scala aan werkvormen en affiniteit met digitale leermiddelen. Je daagt de leerlingen uit en kijkt ernaar uit om in een prettige omgeving met de leerlingen aan de slag te gaan. Ben je per direct beschikbaar? Reageer dan snel op deze vacature.

Eisen

Op een school in de regio Eindhoven verzorg je 12 lesuren aan leerlingen van het Gymnasium. Het gaat om 4 lesuren Latijn en 8 lesuren Grieks aan klas 2, 3 en 5. Het is een vervanging wegens ziekte. De inschaling geschiedt op basis van cao VO. Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700.
Lesuren 12.00
Regio EINDHOVEN

Solliciteer naar docent klassieke talen 1e graad

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Nog 900 tekens toegestaan.