Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

Direct naar alle:

 

Docent Groen, Grond en Infra

1602701 1 x bekeken

Profielschets

Ben jij een vakspecialist op het gebied van agrarische machines, plantenteelt en akkerbouwgewassen? Vind je het leuk om je vak op de kaart te zetten in de beroepsgerichte opleidingen? Per direct zoeken we een docent Loonwerk Groen, Grond en Infra. Je hebt een tweedegraads onderwijsbevoegdheid of een relevante hbo-opleiding met daarnaast een pedagogisch didactische aantekening. Heb jij een netwerk met de betreffende sector en wil je het onderwijs verder ontwikkelen? Reageer dan snel op deze vacature.

Eisen

Op een school in de regio Den Bosch verzorg je 0.4 tot 0.8 fte aan leerlingen van het MBO. Het is een tijdelijke baan met uitzicht op verlenging. De inschaling geschiedt op basis van cao MBO schaal LB. Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700.
Lesuren 20.00
Regio DEN BOSCH

Solliciteer naar docent groen, grond en infra

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Nog 900 tekens toegestaan.