Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

Direct naar alle:

 

Docent Engels 1e graad

1621847 181 x bekeken

Profielschets

Beschik je over een eerstegraads bevoegdheid voor het vak Engels en is het lesgeven helemaal jouw “cup of tea”? Dan zijn we op zoek naar jou! Met ingang van 17 augustus 2018 zoeken we een docent Engels die het niveau van de leerlingen naar the next level tilt door gebruik te maken van verschillende werkvormen. Ben jij die enthousiaste docent en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel op deze vacature.

Eisen

Op een school in de regio Eindhoven verzorg je ca. 0.9 fte aan leerlingen van HAVO en VWO. Het is een vervanging wegens zwangerschapsverlof tot begin december/Kerstvakantie. De inschaling geschiedt op basis van cao VO, schaal LC of LD behoort tot de mogelijkheden (afhankelijk van ervaring en arbeidsverleden).

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700.
Lesuren 24.00
Regio EINDHOVEN

Solliciteer naar Docent Engels 1e graad

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Nog 900 tekens toegestaan.