Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

Direct naar alle:

 

Docent International Finance

1638712 499 x bekeken

Profielschets

Met ingang van 27 augustus 2018 zoeken we docenten International Finance die de theoretische en praktische kennis van de leerlingen willen vergroten. Je hebt een masterdiploma in Business Economics of Finance. Bij voorkeur heb je (recente) ervaring in een internationale bedrijfsomgeving. Tevens ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, Corporate Social Responsibility en Governance, Risk management and Compliance. Het is noodzakelijk dat je de Engelse taal uitstekend beheerst, omdat de lessen in het Engels gegeven worden. Is het jouw passie om de leerlingen te coachen en inspireren? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel op deze vacature.

Eisen

Op een school voor HBO in de regio Breda is er ca. 1.8 fte te verdelen. De vacature is voor het hele schooljaar. De inschaling geschiedt op basis van cao HBO.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700.
Lesuren 30.00
Regio BREDA

Solliciteer naar Docent International Finance

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Nog 900 tekens toegestaan.