Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

Direct naar alle:

 

Docent Nederlands/Rekenen

1640529 408 x bekeken

Profielschets

Kun jij zowel Nederlands als Rekenen geven en ben jij beschikbaar van 27 augustus tot 1 oktober 2018? We zoeken een docent Nederlands/Rekenen met recente onderwijservaring. Je hebt een tweedegraads bevoegdheid of een afgeronde relevante hbo opleiding en een Pedagogisch Didactisch Getuigeschrift en je beschikt over rekenkennis op niveau 3F. Herken jij je hierin en ben je beschikbaar? Reageer dan snel op deze vacature.

Eisen

Op een school in de regio Den Haag verzorg je 0.4 fte aan leerlingen van MBO niveau 2, 3 en 4. Het is een tijdelijke baan tot 1 oktober 2018. Je geeft 8 klokuur Nederlands en 6,5 klokuur Rekenen. De inschaling geschiedt op basis van cao MBO schaal LB. De procedure wordt vanaf 20 augustus opgestart.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700.
Lesuren 14.00
Regio DEN HAAG

Solliciteer naar Docent Nederlands/Rekenen

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Nog 900 tekens toegestaan.