Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

Direct naar alle:

 

Onderwijsassistent Zorg en Welzijn

1656790 585 x bekeken

Profielschets

Word jij enthousiast van het bespreken van thema's zoals gezondheid en sociale omgang? Per direct zoeken we een Onderwijsassistent Zorg en Welzijn. Je assisteert de docent bij de lesgevende taak en de begeleiding van leerlingen. Je beheert de voorraad lesmaterialen en zorgt voor de juiste inrichting van praktijklokalen. Je assisteert bij technische lesonderdelen en practica zoals het klaarzetten van apparatuur, het ontwerpen van proeven, het signaleren van benodigde aanpassingen in apparatuur en signaleren van storingen.

Heb jij kennis van theorie en praktijk met betrekking tot zorg en welzijn? Heb je kennis van voorschriften voor gebruik van apparatuur, hulpmiddelen en voorzieningen? Kun je goed omgaan met leerlingen en heb je kennis van eenvoudige didactische en pedagogische principes? Reageer dan snel op deze vacature.

Eisen

Op een school in de regio Den Bosch verzorg je 1 fte aan leerlingen van VMBO bovenbouw. Het is een vervanging wegens ziekte. De inschaling geschiedt op basis van cao VO schaal 6.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700.
Lesuren 40.00
Regio 'S-HERTOGENBOSCH

Solliciteer naar Onderwijsassistent Zorg en Welzijn

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Nog 900 tekens toegestaan.