Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

Direct naar alle:

 

Docent Werktuigkundige Installaties

1673242 469 x bekeken

Profielschets

Per direct zoeken we een docent Werktuigkundige Installaties. Je hebt een tweedegraads bevoegdheid, een afgeronde relevante hbo opleiding en een Pedagogisch Didactisch Getuigschrift of je hebt ruime praktijkervaring en een afgeronde MBO niveau 4 opleiding, HBO werk- en denkniveau en bent bereid een Pedagogisch Didactisch Getuigschrift te behalen. Ben je beschikbaar en heb je aantoonbare ervaring in de werktuigkundige installatietechniek? Reageer dan snel op deze vacature.

Eisen

Op een school in de regio Den Haag verzorg je 0.8 tot 1 fte aan leerlingen van MBO niveau 2 en 3 Woning en Utiliteit. Het is een tijdelijke baan. De inschaling geschiedt op basis van cao MBO schaal LB.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700.
Lesuren 37.00
Regio DEN HAAG

Solliciteer naar Docent Werktuigkundige Installaties

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Nog 900 tekens toegestaan.