Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

Direct naar alle:

 

Docent Dienstverlening & Producten (D&P)

1673679 331 x bekeken

Profielschets

Per direct zoeken we een docent Dienstverlening & Producten. Het programma van Dienstverlening & Producten bestaat onder andere uit het voeren van gesprekken tussen opdrachtgever en opdrachtnemers. Het organiseren van een activiteit en het presenteren van de plannen. Voor de promotie van activiteiten leren de leerlingen verschillende multimediale manieren om een effectieve promotie te maken. Het maken van een product en dit voorbereiden in een eenvoudig 2D en 3D tekenprogramma en het maken van een webapplicatie maakt ook onderdeel uit van het programma.

Heb je een tweedegraads bevoegdheid en ben je bereid de bevoegdheid voor het vak Dienstverlening & Producten te behalen? Ben je creatief, vaardig met moderne media, heb je affiniteit met techniek en kun je presenteren? Reageer dan snel op deze vacature.

Eisen

Op een school in de regio Eindhoven verzorg je ca. 0.6 fte aan leerlingen van het VMBO. Het is een tijdelijke baan tot einde schooljaar. De inschaling geschiedt op basis van cao VO schaal LB.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700.
Lesuren 15.00
Regio EINDHOVEN

Solliciteer naar Docent Dienstverlening & Producten (D&P)

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Nog 900 tekens toegestaan.