Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

Direct naar alle:

 

Applicatiebeheerder

1675246 242 x bekeken

Profielschets

Per direct zijn wij op zoek naar een Appclicatiebeheerder Somtoday voor een onderwijsinstelling in het voortgezet onderwijs. Kandidaten die ervaring hebben met het leerlinginformatiesoftware-programma Somtoday kunnen op deze vacature reageren.

Eisen

Op een locatie voor VMBO verzorg je 0,4 fte. Het betreft een reguliere baan tot einde schooljaar. De inschaling geschiedt op basis van CAO VO schaal 6 en in overleg schaal 7.

Spreekt deze vacature je aan? Onderaan deze pagina kan je reageren.

Meer informatie?
Wil je meer informatie over de vacature dan staan we je graag te woord. Je kunt bellen met Devocare op nummer 085-0471700. De plaats van de school wordt niet eerder verstrekt dan tijdens het plaatsvinden van een intakegesprek. Wij houden rekening met de reisafstand die door de kandidaat wordt aangegeven.
Lesuren 16.00
Regio NOORD-BRABANT

Solliciteer naar Applicatiebeheerder

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Nog 900 tekens toegestaan.