Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Docent Elektrotechniek

1685661 872 x bekeken

Profielschets

Per direct zoeken we een enthousiaste docent Elektrotechniek. Je verzorgt theorie- en praktijklessen aan met name leerlingen van de opleiding Werktuigkundige installaties. Je hebt een tweedegraads bevoegdheid of een afgeronde relevante hbo opleiding en een Pedagogisch Didactisch Getuigschrift. Je hebt ruime aantoonbare ervaring in de elektrotechniek en recente onderwijservaring. Herken jij jezelf hierin en ben je bschikbaar? Reageer dan snel op deze vacature.

Eisen

Op een school in de regio Den Haag verzorg je 0.6 tot 0.8 fte aan leerlingen van met name MBO niveau 2. Het betreft een tijdelijke vacature. Werkdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag. De inschaling geschiedt op basis van cao MBO schaal LB of LC.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700.
Lesuren 29.00
Regio DEN HAAG

Solliciteer naar Docent Elektrotechniek

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Nog 900 tekens toegestaan.