Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Docent NT2

1690938 348 x bekeken

Profielschets

Kun jij anderstaligen op een creatieve manier de Nederlandse taal leren? Per direct zoeken we enthousiaste docenten NT2 die ervaring hebben in het lesgeven aan lager opgeleide anderstaligen en alfabetisering NT1 en NT2. Je hebt een tweedegraads bevoegdheid of een afgeronde relevante hbo opleiding en een Pedagogisch Didactisch Getuigschrift. Tevens is een NT2-certificaat vereist. De lessen vinden plaats in de ochtend van 09.00 uur tot 12.15 uur op verschillende locaties in Den Haag. Je bent bereid om lessen in de avond te verzorgen ter vervanging. Deze lessen duren van 18.15 uur tot 21.00 uur. Ben jij beschikbaar en herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel op deze vacature.

Eisen

Op een school in de regio Den Haag verzorg je ca. 0.5 fte aan volwassenen. In totaal zoeken we 5 docenten voor in totaal 2.1 fte. Het is een tijdelijke baan tot waarschijnlijk 31 december 2019. De inschaling geschiedt op basis van cao MBO schaal LB.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700.
Lesuren 18.00
Regio DEN HAAG

Solliciteer naar Docent NT2

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Nog 900 tekens toegestaan.