Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Docent Rekenen

1700644 140 x bekeken

Profielschets

Ben jij een docent die gek is op cijfers en dit kan overbrengen op de leerlingen? Per direct zoeken we een docent Rekenen met recente onderwijservaring. Je hebt een tweedegraads bevoegdheid of een afgeronde relevante hbo-opleiding en een Pedagogisch Didactisch Getuigschrift. Je beheerst het rekenen aantoonbaar op niveau 3F. Herken jij jezelf hierin en ben je per direct beschikbaar? Reageer dan snel op deze vacature.

Eisen

Op een school in de regio Den Haag verzorg je 0.6 fte aan leerlingen van MBO niveau 2, 3 en 4 binnen de Zorg en Welzijnsopleidingen. Het is een vervanging wegens ziekte tot uiterlijk 13 juli 2019. De inschaling geschiedt op basis van cao MBO schaal LB.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700.
Lesuren 22.00
Regio DEN HAAG

Solliciteer naar Docent Rekenen

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Nog 900 tekens toegestaan.