Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Docent Applicatieontwikkeling

1701841 1466 x bekeken

Profielschets

Per direct zoeken we een enthouasiste docent Applicatieontwikkeling. Je hebt een tweedegraads bevoegdheid of een afgeronde relevante hbo opleiding en een Pedagogisch Didactisch Getuigschrift (PDG). Je hebt goede kennis van html/css en javascript. Object georiënteerd programmeren in talen zoals java, C++ en/of php is voor jou gesneden koek. Je hebt kennis van het ontwerpen van applicaties en databases. Kennis van Oracle (sql/java) strekt tot aanbeveling. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en vaardigheden in het coachen van leerlingen. Herken jij jezelf hierin en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel op deze vacature.

Eisen

Op een school in de regio Den Haag verzorg je 0.6 tot 1 fte aan leerlingen van MBO niveau 4. Het betreft een reguliere baan. De inschaling geschiedt op basis van cao MBO schaal LB.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700.
Lesuren 37.00
Regio DEN HAAG

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Nog 900 tekens toegestaan.