Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Docent Onderwijsassistent

1715329 154 x bekeken

Profielschets

Per direct zoeken we een enthousiaste docent Onderwijsassistent. Je bent in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid of een afgeronde relevante hbo opleiding en een Pedagogisch Didactisch Getuigschrift (PDG). Je hebt theoretische kennis en praktijkkennis op het vakgebied Zorg en Welzijn. Het vertalen van de theorie naar de praktijk is voor jou gesneden koek. Herken jij jezelf hierin en ben je per direct beschikbaar? Reageer dan snel op deze vacature.

Eisen

Op een school in de regio Den Haag verzorg je 0.6 fte aan leerlingen van MBO niveau 4. Het is een vervanging wegens ziekte tot juli 2019. De inschaling geschiedt op basis van cao MBO schaal LB.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700.
Lesuren 22.00
Regio DEN HAAG

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Nog 900 tekens toegestaan.