Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Orthopedagoog

1722207 373 x bekeken

Profielschets

Met ingang van zo spoedig mogelijke zijn wij op zoek naar een Othopedagoog voor een onderwijsinstelling in het voortgezet onderwijs. Kandidaten die in het bezit zijn van een afgeronde opleiding PWO kunnen op deze vacature reageren.

Eisen

Op een locatie voor VMBO hebben wij ruimte voor een Orthopedagoog met de werktijdfactor 0,8 tot 1 fte. Het betreft een vervanging wegens ziekte. De inschaling geschiedt op basis van CAO VO.
Spreekt deze vacature je aan? Onderaan deze pagina kan je reageren.

Meer informatie?
Wil je meer informatie over de vacature dan staan we je graag te woord. Je kunt bellen met Devocare op nummer 085-0471700. De plaats van de school wordt niet eerder verstrekt dan tijdens het plaatsvinden van een intakegesprek. Wij houden rekening met de reisafstand die door de kandidaat wordt aangegeven.
Lesuren 36.00
Regio ARNHEM

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Nog 900 tekens toegestaan.