Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Docent Installatietechniek

1738710 585 x bekeken

Profielschets

Met ingang van 2 september 2019 zoeken we een enthousiaste docent Installatietechniek. Je verzorgt het volledige leerproces en hebt ervaring in het coachen, motiveren en stimuleren van leerlingen.

Je beschikt over een tweedegraads bevoegdheid Installatietechniek of een afgeronde relevante hbo opleiding en een Pedagogisch Didactisch Getuigschrift of ruime praktijkervaring op MBO+ niveau en een HBO werk- en denkniveau en de bereidheid een PDG te halen. Ben je beschikbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel op deze vacature.

Eisen

Op een school in de regio Den Haag verzorg je 0,5 tot 1 fte aan leerlingen van MBO niveau. Het betreft een tijdelijke vacature. De inschaling geschiedt op basis van cao MBO schaal LB.
Lesuren 27.00
Regio DEN HAAG

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Nog 900 tekens toegestaan.