Onderwijs vacatures

Devocare is ervaren in uitzenden, detachering en werving & selectie in  onderwijs. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers (zoals docenten en onderwijsassistenten).

Bekijk hieronder onze actuele onderwijs vacatures en neem gerust contact met ons op als er niet direct wat voor je tussen zit. Wij helpen je graag aan jouw droombaan!

 

Docent Leerplein

1745172 261 x bekeken

Profielschets

Per direct zoeken we een enthousiaste docent Leerplein. Je verzorgt klassikale lessen Nederlands en Rekenen en begeleidt groepjes in uiteenlopende vakken. Op de dagen dat je werkzaam bent op de school ben je aanwezig van 8:15 uur tot 16:30 uur. Je bent een echte pedagoog die denkt in uitdagingen en kansen. Beschik je over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid of PABO-diploma en heb je affiniteit met de doelgroep? Reageer dan snel op deze vacature.

Eisen

Op een school in de regio Arnhem verzorg je 0.6 fte aan leerlingen van VMBO B/K. Het betreft een tijdelijke baan voor waarschijnlijk een paar maanden. De inschaling geschiedt op basis van cao VO schaal LB.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700.
Lesuren 24.00
Regio ARNHEM

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Nog 900 tekens toegestaan.